Een bedrijf met sloopautos biedt je veel voordelen. Je zou wel kunnen zeggen dat het echt een geweldig product is zo’n sloopauto. We nemen de verschillende voordelen met je door wanneer je bijvoorbeeld bij een autosloperij onderdelen gaat kopen of een schadeauto op de kop weet te tikken. Deze producten vallen niet allemaal binnen dezelfde categorie, maar overlappen elkaar wel in zekere zin dus daarom behandelen we ze allemaal in deze blog.

De autosloperij bezoeken 

Kijk, wanneer jij een reparatie moet laten doen aan je auto, is het helemaal niet slim om de garage inkopen te laten doen voor jou, als het gaat om het aanschaffen van de onderdelen. Zij zullen onderdelen nieuw bestellen bij een leverancier en deze dan voor jou in de auto zetten. Wat je veel beter kan doen, is een autosloperij bezoeken om het benodigde auto onderdeel te vinden. Dan is het wel echt belangrijk dat je eventjes contact hebt met de autogarage die de reparatie voor jou gaat doen om te zorgen dat je weet welk onderdeel je moet hebben. 

Schadeauto 

Een beetje anders dan een sloopauto is een schadeauto, deze laatste is niet altijd bedoeld voor de auto-onderdelen, maar is soms ook wel gewoon te koop als zijnde een auto met schade die dus nog even een reparatie nodig heeft en daarna weer op de weg kan. Wat dat betreft is de categorie schadeauto een beetje troebel, maar wel zodat jij er lekker van kunt profiteren. Een bedrijf dat handelt in schadeauto’s heeft ook vaak auto-onderdelen die jij kunt aanschaffen, zodat een garage dan deze in je auto kan zetten ten behoeve van een reparatie. Het is ook mogelijk om een duurdere auto te kopen maar dan voor minder geld bij een schadeautobedrijf. Zo koop je een BMW die dan nog wel eventjes een reparatie nodig heeft, maar dan zit je gewoon wat lager in de prijs. Reken wel altijd even de reparatiekosten er nog bij op.

Pin It on Pinterest